Ness
per en 8 Novembre 2014
1,228 Vistes

El meu profe de Clarinet que només hi he anat un sol cop, abans no es mullava, electoralment.

Des que no té feina i les coses li van malament per la seva economia -toca en un grup de Jazz Dixeland- ha canviat de parer. Ara s'ha tirat a la Piscina del "Volem Votar" de l'ANC... Però quan tenia feina, era més aviat "apolític". Ara segur que vota SÍ-SÍ!

Els que viuen del negoci anoment Música, com l'Associació Músics de Gràcia, els dos directors que vaig conèixer, que em van gairebé prohibir exhibir una estelada al·legant que eren apolítics perquè primer era el seu negoci que no pas Catalunya, aquests, m'hi jugo les dues mans que votaran -si voten- contra Catalunya. En una Catalunya independent, quan tinguem diners per pagar els conservatoris i escoles de música municipals i el cost de matrícula s'abareteixi, aquests dos vividors ja no tindran sentit que continuin estafant a la gent que hi cau enganyada, que amb ells aprendran, en 20 anys, a tocar la flauta -o el clarinet-.

Ells els toca anar a votar al mateix institut que nosaltres. Al Pau Vila de Sabadell, el mateix lloc on l'Institut els cedeix les aules per folrar-se en nom de la Comunitat de veïns de Gràcia. Ells no fan música, fan negoci a llarg termini. Viuen de Catalunya com qualsevol altra partit espanyol, que munyeix i espolia les nostres butxaques, al·legant que ens estimen molt....

Publicat a: Música
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
Catalunya és rica, Espanya, pobra i plena de corrupció
10 Novembre 2014
miquel pubill
els enviats de la premsa internacional,diuen que els va meravellar la cultura,educació i l´ambient festiu i democràtic d´ahir.
10 Novembre 2014
Ness
Catalunya sí "is diferent"
11 Novembre 2014
miquel pubill
i tant!
11 Novembre 2014